HTML

Péter-Pál Antióchia

A Péter-Pál Antióchia egy katolikus ifjúsági mozgalom, az Antióchia szentendrei közössége. 17-30 év közötti fiatalok találkoznak hetente, és beszélgetnek őket érintő kérdésekről.

Oldal a Facebookon

Antióchia on Facebook

Utolsó kommentek

  • Sergő Z. András: Ez jó kérdés, nem tudom. (2009.10.22. 14:54) Egy hét Csépán
  • Olka: Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne induljon el automatikusan a videó? Elég zavaró így. (2009.10.14. 12:01) Egy hét Csépán
  • kegyi: Errol az idezetrol csak nekem jut eszembe ez?: de.wikipedia.org/wiki/Follow_me_car (2009.04.16. 16:10) Plakát a hétvégére
  • Sergő Z. András: Egy kis ízelítő a tavalyi farsang fotóival: indafoto.hu/peterpal/orszagos_antiochias_farsang_20 és... (2009.02.09. 20:59) Országos Antiochiás Farsang
  • Dorka: Éljen, éljen, megvolt a hétvége, és tök jól sikerült! Köszönjük Vandának és Gergőnek!!! :))) (2008.11.17. 18:25) Következő hétvége: 2008. november 14-16.
  • Utolsó 20

Galéria

Linkblog

2008.08.06. 18:41 kegyi

Nyári tábor


Időpont: Aug.11-17.
Helyszín: Fertőszentmiklós


Utazás: vonattal megyünk/jövünk
vonat indulás: 11-én hétfőn Keleti pályaudvar 07:40
tervezett visszaút: 17-én érkezés a Keletibe délután
A jegyet mindenki magának vegye meg! Árak: teljes áru jegy oda-vissza: 6180 Ft,  diákkal: 3090 Ft

Költségek: Étkezések (ebéd étteremben, reggeli, vacsora a szállásunkon) és a szállás összköltsége 15 000 Ft. de lehet hogy kevesebből is ki fog jönni! Emmellé kérlek hozzatok némi költőpénzt is (múzeumi belépők, helyi járatokon menetjegyek, stb). Aki már befizetett Andrisnak előleget, az természetesen annyival kevesebbet hozzon.

Miket hozzatok:
A szokásos fogkefe-fürdőruha-lepkefogóháló triászon kívül játékokat, sporteszközöket, társast, frizbit, tollast, labdát, métát, focilabdát, pingpongot, stb. Aki hoz valami ilyesmit, írjon a listára, mert mondjuk felesleges lenne a három focilabda meg a nyolc métaütő... :)

Kerékpár: Sajnos arra a döntésre jutottunk, hogy ne hozzon senki biciklit, mert nem éri meg. Egyrészt drága a kerékpárjegy (1550 Ft), másrészt sokan nem akarják cipelni, és nem lesz biciklitúrás nap sem, így felesleges lecipelni őket a táborba. Persze aki nem bír a biciklije nélkül élni, az lehozhatja, de akkor őt fogjuk minden reggel boltba szalajtani kenyérért... :)

Étkezések: A Sziszi Vendéglő lát minket vendégül keddtől szombatig ebédre. A többi étkezést magunk oldjuk meg, szendvics, stb formájában, amihez Panka családja nagynmértékben hozzájárul zöldség és lekvárfelajánlásával. :)

Még egy nagyon fontos kérdésem lenne: ki lenne az, aki vállalná Andris sofőrjének a szerepét a helyszínen való furikázásra a sárga kisbusszal???

Judit Dorka Andris Enikő


Update1: Enikő hoz frizbit, Bertye Tabu-t és Activity-t plusz egy
üveg házi lekvárt, Olivérék küldik saját méta-felszerelésüket


Update2: Annyit kihagytam, hogy 7:20-tól van találkozó a Keletiben, annak a vágánynak az elején, ahonnan a vonatunk indul Fertőszentmiklósra. Mindenki vegye meg a jegyét és jöjjön a vonathoz. Azért ott találkozunk, mert a metróépítkezések miatt elég nagy felfordulás van most a Keletinél, és így a legegyszerűbb. Persze diákigazolványt senki se felejtse otthon (már akinek van).
 

Update3:- nem kell hálózsák, lesz ágynemű... (hozni lehet...)
- mindenképpen hozz magaddal fürdőruhát, strandfelszerelést, mert szándékunkban áll locsipocsizni is...
- hozz magaddal olyan kultúrált cuccot is, amiben esetleg templomba, vagy koncertre is szívesen megjelennél Budapesten is!!! (tényleg ünneplősebb valamit!!!!)
- hozz Bibliát, ha van... (elég az Újszövetség, ha van külön és úgy jobban beférsz a táskába)
- első napra hozz magaddal úgy elemózsiát, hogy még ebédre is jusson belőle valamennyi. Lesz közös kenyér is, de csak kiegészítésképpen (viszont ne hozz egész hadseregre valót, mert nem akarjuk 3 hétig azt enni... Vacsi már meleg lesz... Köszi)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://peterpal.blog.hu/api/trackback/id/tr98603911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olka 2008.08.07. 06:53:10

Update3: Olivérék csak küldik a métafelszerelést. De azért szép időt, jó táborozást kívánnak mindenkinek. Valaki vigyen távcsövet is madármegfigyeléshez!

kegyi 2008.08.07. 19:50:16

koszike
javitottam
es lett update3 is ;)
süti beállítások módosítása